fbpx

Ser du etter en partner for Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Vi i Pilaro er stolte av å være Microsoft Gullpartner. Microsoft er et partnerdrevet selskap, og som foretrukket Dynamics 365 Business Central partner  tilbyr vi markedsledende forretningsløsninger og konsulenttjenester basert på Microsoft sin teknologi.
Vi har levert forretningssystemet Business Central, tidligere Dynamics NAV, til SMB-markedet i Norge i mer enn 30 år, og har bred kompetanse innen mange bransjer. Mer om Business Central   

Pilaro er en strategisk forretningspartner, og vi har spesialisert oss innen prosjektbasert produksjon. Vi har utviklet vår egen bransjeløsning, Pilaro Industry Solution, som er sertifisert av Microsoft. Microsoft sitt sertifiseringsstempel er en stor anerkjennelse. Den er basert på høye krav både til metode, utvikling og implementeringsprosess. Pilaro Industry Solution, bransjeløsning for prosjekt og produksjon.

Vi har et nært og langvarig forhold til kundene våre. Vår filosofi er at vi skal være en trygg partner som sammen med kunden finner den beste måten å drive forretningen på. Vi skal sørge for at forretningssystemet er tilpasset kundens bedrift og behov, slik at driften blir mest mulig effektiv. Her kan du lese om noen av kundene våre. 

bilde av ERP konsulenter Business Central Partner

Våre konsulenter trives aller best når de jobber tett med kundene, og sammen finner gode løsninger. Til sammen har vi lang og bred erfaring innen mange forskjellige bransjer, og vi er alltid glade for nye utfordringer.
Vårt oppdrag:

  • Vi skal forstå, forenkle og utvikle kundens prosesser
  • Vi skal øke kundens lønnsomhet
  • Vi skal gjennomføre dette på en sikker, pålitelig og profesjonell måte

Hva som kjennetegner en dyktig ERP-konsulent

Kontakt oss

Hvis du blir vår kunde, lover vi forpliktelse og engasjement, og trygghet for at teknologien jobber for effektiv drift og sunn vekst.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om din forretning og dine prosesser. Kontakt Jon Fromreide på mail eller telefon 913 24 843.