fbpx

Helt siden pandemien brøt ut har du hørt diskusjonene overalt. Skal de ansatte jobbe hjemmefra? Skal du tvinge dem til å jobbe på kontoret hver eneste dag? Eller er en slags hybridløsning best? Uansett er det tydelig at organisasjonene trenger en (bedre) kopling mellom forretningssystemet  og samarbeidsverktøyet de bruker. Microsoft er én av bare noen få leverandører som jobber aktivt på begge disse områdene med gode løsninger. På den ene siden tilbyr selskapet solide ERP/CRM-løsninger basert på produktfamilien Dynamics 365. Og på den andre siden et fantastisk samarbeidsverktøy med Microsoft Teams. Det sikrer Microsofts kunder en tett integrasjon mellom begge disse hovedverktøyene – nå og i fremtiden.

Det skal et helt team til for å gjøre en handel og sikre fornøyde kunder. Selgerne må kanskje samarbeide med markedsføringskolleger, tekniske eksperter eller økonomikolleger og sørge for at kundenes betalingsopplysninger er i orden. Tilsvarende kan kundeservice måtte jobbe sammen med interne og eksterne eksperter som teknikere for å få hjelp til å løse saker innen kundesupport. I begge scenariene kan de måtte sjonglere mellom apper og kommunikasjonsplattformer. Eller kontakte mange arbeidsgrupper via flere kanaler og sette sammen informasjon for å finne viktig informasjon om kunden bare for å drive virksomheten fremover. Alt dette kan sinke arbeidsflyten, men kan også bety at du går glipp av en enkel sammenheng i kundehistorikken.

Ved å integrere Microsoft Teams i Dynamics 365 skaper Microsoft sømløst samarbeid og økt produktivitet i alle scenarier. Dynamics-brukere vil kunne utnytte alle de gode funksjonene Teams er kjent for i en chat. Det gjelder alt fra tekstredigering, persontagging, samtaletråder, fildeling, bruk av emojier og GIF-filer samtidig som sending, redigering eller sletting av meldinger beholdes.

Integrasjonen mellom Dynamics 365 og Teams hviler på disse tre hovedpilarene:

  1. Problemfritt samarbeid. Gjennom Teams kan du invitere hvem som helst i organisasjonen med for å bidra til historikken i Dynamics 365.
  2. Økt produktivitet. Du kan møte, chatte med, ringe til og samarbeide med hele organisasjonen ved hjelp av Teams.
  3. Integrering av opplevelser. Du kan øke publikums deltakelse under og etter arrangementer på flere kanaler med attraktivt innhold og anbefalinger.

Takket være integrasjonen mellom Microsoft Teams og Dynamics 365 kan du invitere hvem som helst i organisasjonen til å få tilgang til alle opplysninger du ønsker i Dynamics 365 gjennom Teams – uten ekstra kostnad. Det betyr at du kan øke tempoet i arbeidsflyten og finne effektive løsninger.

Dersom organisasjonen bruker Microsoft Teams til samarbeid i dag, uten å benytte Dynamics 365, kan det være et godt argument for å bytte ut dagens forretningssystem. På den måten kan du og kollegene dine utnytte den sterke integrasjonen mellom Dynamics 365 og Teams. Dessuten åpner denne kombinasjonen for enhver tenkelig arbeidssituasjon i overskuelig fremtid.

Jon Fromreide

Rådgiver / salg

ERP/CRM