fbpx

TKS AGRI byttet til ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central i 2018. De ønsket mer kontroll og mindre spesialtilpasninger knyttet til systemet.

Markedssjef Tønnes Helge Kverneland i T Kvernaland & Sønner (TKS) har vært med på 3–4 overganger mellom ulike forretningssystem.  

– Behovet vårt har blitt oppfylt med et nytt system. Verden går fremover, og hvis du har jobbet 10 år i et brukergrensesnitt, så vet du at det alltid er en overgang å gå over til noe nytt. Nå har vi et tettere og bedre system som kommuniserer bedre med de andre systemene. TKS har fått en bedre kommunikasjon i bedriften, forteller Kverneland.

Produksjonsbedriften TKS driver med egenprodusering med utstyr for lagring, håndtering, transport og tildeling av grovfôr for husdyrprodusenter i landbruket. De er spesialister på effektive systemløsninger innen taljer, kraner og løfteutstyr for landbruk, industri og maritime næringer, med spesiell vekt på spesialtilpassede løsninger. Utstyret frigjør mer tid for bonden og normaliserer arbeidstiden.

Et komplett ERP-system

Dynamics 365 Business Central er et komplett ERP-system for mellomstore og mindre bedrifter, med funksjonalitet rettet mot salg, tilbud, kundebetjening, ordrebehandling, fakturering, lagerstyring, innkjøp, prosjekt, produksjon, service, finans- og driftsregnskap og aktiva.

Ønsker din bedrift bedre oversikt over prosjektene? Ta kontakt med oss i eSeven her.

TKS har jobbet med mange av folkene i eSeven gjennom andre ERP-systemer tidligere. De vurderte flere systemer og leverandører før valget falt på eSeven.

– De kjente godt til problemstillingen vår og oss som bedrift. Vi ønsket en bedre produksjonshåndtering. Vi bygger store og kompliserte produkter, og følger prosessen fra når vi bearbeider råvaren til ferdig produkt. Det nye systemet gir oss en mulighet til å ta i bruk flere moduler til å følge denne prosessen enda nøyere. TKS har en plan om å gå i den retningen etter hvert, forteller Kverneland.

Spesialister på ERP-system

Eseven holder til i Sandnes og er spesialister innen Microsoft Dynamics ERP innen bygg og anlegg, leverandørindustrien i olje og gass, samt produksjon- og industribedrifter.

Enterprise Resource Planning (ERP) er en programvare som støtter opp om flere av en bedrifts virksomhetsområder, som produksjon, lager, salg, innkjøp og økonomi. Målet er å håndtere virksomhetens informasjon og tilfredsstille behov for styring og administrasjon.

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.