fbpx

«Jeg har fått en ny hverdag med Document Capture».
Denne begeistrede uttalelsen kommer fra Gunvor Jensen hos IAC Vestcold i Stokke i Vestfold. Gunvor er regnskapsansvarlig i IAC og har jobbet i mange år med fakturering, både inngående og utgående.

 

Med Document Capture opplever hun god kontroll med fakturaene, og betydelig tidsbesparing i hverdagen. Ikke minst trives Gunvor svært godt med mindre papir og færre ringpermer.
«Med Document Capture vet jeg alltid hvor fakturaen er. Før måtte jeg kopiere alle fakturaer, kontere og så fordele til godkjenning. Ikke sjelden måtte jeg purre og lete etter fakturaer som hadde havnet i papirbunker rundt omkring i bedriften. Nå forteller systemet meg hvor fakturaen er. Vi har full kontroll og kan dermed også yte bedre service til kunder og leverandører».
Videre fortelle Gunvor at Document Capture er enkelt og intuitivt, og går raskt å lære seg.
«Nå som jeg har fått våre samarbeidspartnere til å sende fakturaer direkte til systemet, går det nesten av seg selv. Det er flott at man også kan splitte sider og flette der det er nødvendig. Document Capture er rett og slett veldig enkelt å jobbe i, og et system jeg stoler 100% på».

Document Capture fås som modul i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Kontakt Jon Fromreide i Pilaro om du vil ha mer informasjon. Telefon: 913 24 843