fbpx

Godt lagerstyringssystem for dyner og puter

Microsoft Dynamics NAV med Pilaro sin bransjeløsning Pilaro Industry Solution, sikrer optimal produksjons – og logistikkontroll for dyne – og puteprodusenten Mascot Høie AS.

Mascot Høie på Ørland har benyttet bransjeløsningen Pilaro Industry Solution i mange år. «Å ha et godt lagerstyringssystem, sikrer optimal produksjons- og logistikkontroll», sier økonomisjef Frode Johnsen.

Storstilt og effektiv produksjon

I mer enn 170 år har Mascot Høie satt preg på skandinaviske hjem med sine sengetøyprodukter, dyner, puter, og pledd. De er viden kjent for god kvalitet og høy komfort, og de selger og markedsfører produktene sine i hele Norden samt flere andre Europeiske land.

For å tilfredsstille kundenes krav til korrekte leveranser, er vi avhengig av et finmasket logistikk- og distribusjonssystem. Her spiller Microsoft Dynamics NAV med bransjeløsningen Pilaro Industry Solution en avgjørende rolle, forteller Frode Johnsen. Med Pilaro Industry Solution er produksjonsavdelingen til enhver tid integrert i én løsning, Det gir oss bedre oversikt og øker sporbarheten. Når medarbeidere taster inn arbeidsordre på en dataskjerm, sendes informasjonen direkte inn i forretningssystemet. Bransjeløsningen har også økt effektiviteten på lageret og gir en oppdatert og god oversikt over varebeholdning, sier Johnsen videre.

Richard Larsen, som er daglig leder i Pilaro, forteller at Pilaro Industry Solution gir brukerne flere planleggingsverktøy til innkjøp, produksjon og prosjekt.
Vi opplever at kundene våre får bedre oversikt med Pilaro Industry Solution. De rapporterer bedre kontroll med innkjøp, økt kontroll med innkjøp, lager og produksjon, samt raskere tilgang til sentrale opplysninger. I kombinasjon med Microsoft Dynamics NAV, er det rett og slett et svært godt lagerstyringssystem, som frigjør både kapital og tid for brukerne.

Løsningen egner seg svært godt for bedrifter med stykkproduksjon, og bedrifter som jobber prosjektbasert. Pilaro Industry Solution er en av få bransjeløsninger som har fått Microsoft sitt høythengende sertifiseringsbevis, og vi erfarer at løsningen treffer markedet godt, sier Larsen videre.

Miljøbevisst

Mascot Høie legger stor vekt på at de tar miljøansvaret sitt på høyeste alvor, og understreker at produksjon av dyner og puter i Norge, sparer samfunnet for mye unødig Co2-utslipp.  Produksjonslinjer med stor grad av automatisering, kombinert med et godt tilpasset forretningssystem, gjør det mulig for oss å opprettholde produksjonen her på Ørland, sier Johnsen.

Kortreiste dyner og puter er godt å hvile og sove i, det kan vi alle enes om.

Lagerstyringssystem, Microsoft Dynamics 365 Business Central

Les mer om Mascot Høie og Pilaro 

 

Jobber du med produksjon, og vurderer nytt ERP-system?

Kontakt oss gjerne. Ring eller send mail til Jon Fromreide, telefon 913 24 843