fbpx

Økt konkurranseevne

Med fremveksten av ny teknologi får små bedrifter mulighet til å konkurrere mot de større selskapene på en mer effektiv måte enn tidligere.

– Vårt mål er å forstå, forenkle og utvikle kundenes prosesser. Vi så at Made for Movement kunne ha nytte av å samle alle de ansatte i en løsning der deling og samhandling er gjort enkelt, forteller Guri Midttun, markedsansvarlig hos Microsoft-partneren Pilaro.

Selskapet er en av Norges største leverandører av Microsoft Dynamics NAV, og dekker hele kundens verdikjede. De har nå spesialisert seg på å implementere Office365 med Microsoft Dynamics NAV for å få en fullstendig integrert forretningsløsning for valgte bransjer.

– Med Pilaro sin implementeringsmetodikk kan man flytte eksisterende data raskt og få snarlig oppstart av ny løsning med kjent programvare. Resultatet blir effektive medarbeidere som jobber rasjonelt med uendelige muligheter for god samhandling, sier Midttun.

Mer tid

I Skien har Made for Movement fått mer tid til å jobbe med det som betyr noe; brukerne. Med god hjelp fra Pilaro har de forenklet sine prosesser, noe som har ført til høy tilfredshet både blant ansatte og brukere, og at de kan ta raskere beslutninger. Mobile verktøy hjelper de ansatte med å gjøre jobben på farten. Dette er en viktig faktor for hvor produktiv man er i arbeidshverdagen; nærmere halvparten av de spurte i Ipsos Mori-undersøkelsen oppgir muligheten til å jobbe uansett hvor de er, som viktig for dem.

– Med de løsningene vi har nå vil jeg alltid kunne rekke møter selv om en avtale strekker ut, eller hvis noe uforutsett skulle skje. Da kan jeg bare koble meg opp, og møtet kan gå som planlagt, sier Thomas Kristensen, hjelpemiddelkonsulent i Made for Movement.

På denne måten får de ansatte mer rom til å være sammen med brukerne som trenger kunnskapen og oppfølgingen de får fra Made for Movement.