fbpx

Å bruke en generisk ERP -løsning som grunnlag for forretningsinformasjonssystemet, komplett med spesifikk funksjonalitet for din bransje og din organisasjon, har vist seg å være en suksessformel. I dagens verden blir imidlertid disse tilpasningene i økende grad erstattet av tilleggsprogrammer eller apper. For å støtte denne app-utviklingen, har Microsoft opprettet, Microsoft AppSource, en portal der Dynamics 365-partnere kan presentere tilleggsmodulene sine. AppSource gir både kunder og partnerne god innsikt i hva som finnes av relevante standardløsninger. Og viser hvordan kunden kan dra nytte av ‘IKEA-lignende’ implementeringer.

Bilde ref: ikea.com

Ved innføring av tradisjonell løsning for forretningsprogramvare, var det i mange år, vanlig med spesialtilpasninger. For kundene føltes det flott å ha utviklet funksjonalitet som støttet deres egen måte å jobbe på. Men over tid opplevde de også ulemper knyttet til skreddersøm. Det tar lang tid å utvikle tilpasninger, det er høye kostnader og høy risiko. Det blir ofte utfordrende når kunden ønsker å oppgradere til nyere versjoner, for det er ofte bare mulig med en kostbar reimplementering. Tilpasninger er en av hovedårsakene til at så mange organisasjoner ikke har oppgradert, og fremdeles jobber i gamle versjoner.

Konseptet med tilpasset programvare ser ut til å være på vei ut. I dagens raskt skiftende verden med kunnskapsrike og bevisste kunder, har mange rett og slett ikke råd til å implementere en helt ny løsning. Dessuten er det ikke fornuftig å re-automatisere utdaterte forretningsprosesser, ikke sant?

Derfor opprettet Microsoft for noen år siden AppSource (Business Apps – Microsoft AppSource) – en butikk for tilleggsprogrammer eller apper for Dynamics 365. Uavhengige programvareleverandører (ISVèr) fra hele verden, bruker AppSource til å vise frem sine løsninger. Og Microsoft-forhandlerne (VAR) og deres kunder bruker innsikten i det globale tilbudet, til å gjennomføre vellykkede prosjekter.
I dag tilbyr AppSource mer enn 10.000 løsninger for de ulike Microsoft-tilbudene. Siden disse app-løsningene er en del av Microsoft sitt skytilbud, setter Microsoft høye krav til både kvalitet og tilgjengelighet. Tenk på det som en garanti for deg! AppSource er også gode nyheter for tusenvis av Dynamics 365-partnere, siden de nå ikke trenger å utvikle alle løsningene selv lenger.

Å ta i bruk de nye standardløsningene vil kreve både aksept og vilje fra bedriften din, for det vil fremtvinge en endring i forretningsprosessene. Man må skifte fokus, fra å utvikle alle løsningene selv, til å bli en slags megler som bringer tilbud og etterspørsel sammen, og limer de forskjellige løsningene inn i det nye topptrimmede systemet.

Utbyttet ditt er stort! AppSource viser veien til ‘IKEA-lignende’ implementeringer; rask, god og billig. Implementeringene dine blir raskere, kvaliteten på løsningene dine, og støtte og support, blir bedre. Og alt dette til en rimeligere pris.

Er du klar til å sjekke ut Appsource?

Du finner våre bransjeløsninger i Pilaro Industry Solution, på Microsoft Appsource.

Åslyveien 15, 3170 Sem, Norge

Solbråveien 47, 1383 Asker, Norge

Kanalveien 46, 5068 Bergen, Norge

Larsamyrå 18, Sandnes, Norge