fbpx

Om oss

Skill Core AS er en strategisk forretningspartner med sterkt bransjefokus, som leverer hele verdikjeden; Microsoft Dynamics 365 Business Central – Microsoft Dynamics 365 – Sharepoint – BI (Diver) – Power BI.

Skill Core har installert, driftet og vedlikeholdt forretningsløsninger til små og mellomstore bedrifter siden 1984. Vi er en av Microsofts foretrukne partnere, og har levert forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central/Dynamics NAV siden 1997.

Tydelig fokus

Vi har spesialisert oss på løsninger for produksjons – og prosjektbaserte virksomheter.

Vi tilbyr innsikt og kontroll, og derved muligheten til å optimalisere driften. Vi er blant Norges mest erfarne leverandører av Microsoft Dynamics 365 Business Central, og har omfattende ekspertise i de ulike delene av systemet.

Vi hjelper deg å forstå dine forretningsbehov

Våre dyktige konsulenter kan løse komplekse utfordringer. Vi legger vekt på å bli godt kjent med kundens prosesser og utfordringer, før vi utarbeider et løsningsforslag.

Vi lytter til kundene, og vi sørger for god opplæring slik at du får best mulig utbytte av den nye løsningen.

Vibeke Walløe Tvedt, Pilaro

ERP rådgvning

Våre rådgivere og konsulenter kan bistå i alle faser av et ERP-prosjekt. Vi har 30 års erfaring med ERP og ny-implementeringer, og har vært med på mange endringsløp hos mange kunder, i ulike bransjer. Våre konsulenter er kompetanseressurser, og liker seg aller best når de jobber i grensesnittet mellom forretningsprosesser og IT. Vi er ydmyke i forhold til kompetansen kundene våre besitter, samtidig som vi gir tydelige råd om fornyelse, digitalisering, forbedrede arbeidsprosesser og veien videre.

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.

Velg lokasjon

Ledelsen

Ansatte