fbpx

Microsoft og deres implementeringspartnere har en viktig oppgave foran seg. Målet er å gjøre Dynamics 365 Business Central til det beste forretningssystemet for små og mellomstore bedrifter over hele verden. For Norge sin del utgjør det ca 90% av alle bedrifter. I forrige uke var det Directions EMEA konferanse i Hamburg hvor partnere fra Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA) var representert. Evidi Core var en av de norske partnerne som var til stede. Arrangementet gikk over tre dager og samlet nesten 3000 fagfolk innen Dynamics 365 Business Central, fra 771 partnerorganisasjoner som representerte 50 land fra hele verden. Med så mange deltakere ble det historiens mest besøkte utgave av DIRECTIONS EMEA. Og det er godt nytt for alle nåværende og fremtidige brukere av Business Central!

For tjue år siden kjøpte Microsoft opp det danske selskapet Navision Software og deres flaggskip forretningssystemet Navision. Under åpningen av DIRECTIONS EMEA 2022 roste leder av Microsoft Dynamics 365 Mike Morton samarbeidspartnerne for at de hadde vært med på produktets suksess over flere tiår, fra Navisions dager og frem til Dynamics Business Central 365 i dag. Sammen med Microsofts brede engasjement innen skytjenester, sikkerhet og styring bør dette styrke Business Centrals posisjon som det mest voksende og fremtidsrettede forretningssystem.

Microsoft kunngjorde sømløs integrering av Business Central, sammen med en rekke forbedringer i forretningssystemets integrering av andre Microsoft-produkter. Selskapet lovet sine partnere enda mer samarbeid mellom Microsoft 365 (også kalt Office 365) og forretningssystemet Dynamics 365 Business Central.

Én av disse forbedringene Microsoft kunngjorde var at Business Central-kunder nå har mulighet til å dele forretningsdata med skrivebeskyttelse med kolleger som bare har Microsoft 365-lisens gjennom Teams. Tilgang til Business Central for M365-brukere er en stor mulighet. Microsoft oppfordret sine samarbeidspartnere til å finne ut hvordan disse scenariene kan gjøres tilgjengelige for medarbeidere uten Business Central-lisens. – Ingen annen leverandør kan levere en forbedret opplevelse med data fra forretningssystemet ved hjelp av Teams, fortalte Microsoft.

– Business Central brukes som suksessmodell for små og mellomstore bedrifter i hele Microsoft, sa Morton til forsamlingen. Han fortalte at andre ledere med produkter innen SMB-markedet har spurt ham hva formelen for Business Centrals suksess er, og om den kan kopieres.

Årets rekordoppslutning om arrangementet er et tydelig tegn på at partnernettverket for D365 BC blomstrer som aldri før. Tallet på samarbeidspartnere vokser kontinuerlig, i likhet med tallet på lokale versjoner og tilbudet om tilgjengelige utvidelser i AppSource. Alt dette betyr en enda bedre BC-løsning for deg som (fremtidig) Business Central-kunde med tanke på tilgjengelige bransje-løsninger, spesifikk kunnskap og lokale versjoner med lokal støtte. Og helt til slutt er det også godt å vite at du betjenes av et partnernettverk som hele tiden investerer i større kapasitet og kunnskap av høy kvalitet. Vi i Evidi Core er en av partnerne som gjennom mange år har investert tid og penger med å gjøre våre bransjeløsninger Evidi Industry Solutions tilgjengelig i Microsoft AppSource.

PARTNERNETTVERKET FOR DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL ER I STERK VEKST!