fbpx

Tiden da man kunne styre bedriftens prosjekter i Excel er forbi. Ikke til forkleinelse for Excel som er et utmerket regnearkprogram, men som prosjektstyringssystem, trenger du noe mer. Et godt prosjektstyringssystem håndterer prosjektgjennomføring i forhold til tidsbruk, økonomi og ressursbruk. Bransjeløsning for prosjekt.

5 ting du kan forvente av et godt prosjektstyringssystem

1. Kontroll over økonomien
Du kan forvente at prosjektstyringssystemet gir deg full kontroll over utgifter knyttet til prosjektet, f. eks. påløpte timer og utgifter. Du har god oversikt over kunder og leverandører, og innsikt i alt som er bokført og fakturert. Du skal fortløpende kunne utarbeide rapporterings – og analyseløsninger, og presise estimater.

2. Oversikt over tilgjengelige ressurser
Prosjektstyringssystemet bør gi deg en god grafisk oversikt over ressursbruk og tilgjengelige ressurser. Til enhver tid.

3. Fleksibilitet
Du skal forvente at dine ansatte kan jobbe på den plattformen de selv ønsker og at de de f.eks. kan registrere timer eller utførte arbeidsoppgaver når som helst og hvor som helst. Du kan med andre ord forvente full oversikt i sanntid.

4. Effektiv tidsbruk
Du kan forvente at når du har utført en oppgave, så er du trygg på at informasjonen er tatt med videre. Dokumentarkivet er alltid oppdatert. Prosjektstyringssystemet jobber for deg.

5. Trygghet
Du kan forvente at prosjektstyringssystemet har alle it-verktøy er integrert. Dette gjør deg trygg på at all nødvendig informasjon er samlet på et sted, og at du ikke overser eller glemmer viktige faktorer.

Mange av  kundene våre er bedrifter i vekst, og med ytterligere ambisjoner om mer vekst. Å være i vekst er utfordrende, og vi har erfart mange ganger at antall søvnløse netter blir sterkt redusert når man går fra prosjektstyring i Excel til prosjektstyring i et prosjektstyringssystem.

Jobber du i en bedrift med vekstambisjoner? Eller sover du dårlig fordi bedriftsdataene dine er spredd i ulike program? 

 Vi kan hjelpe deg. Send mail til Jon Fromreide eller ring han på 913 24 843 for en uforpliktende prat. Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på siden. 

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.