fbpx

Stangeland Maskin valgte å oppgradere til ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central, og har nå et system som fungerer godt. De opplever systemet raskere, mer brukervennlig og vil ikke tilbake til gamle trakter.

To forskjellige systemer fra to forskjellige leverandører ble nøye vurdert av Stangeland Maskin. Regnskapssjef Stein Ove Gloppen i Stangeland Maskin, fortalte at det var viktig at det skulle være enkelt å ta ut og inn data, at systemet var kompatibelt med andre underliggende systemer og at økonomisystemet skulle være brukervennlig.

Stangeland Maskin er en ledende entreprenør og har landets beste maskin- og utstyrsparker. Ca. 650 ansatte er med å få hjulene til å gå rundt i selskapet. I 2016 byttet de til ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

– Vi hadde hørt om både eSeven, som er leverandør av ERP-systemet, samt om Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi ble veldig fornøyde med hva eSeven kunne levere. Det gamle systemet var svært tungvint, krevde mange tastetrykk i mange vinduer. Det tok tid å komme der du skulle. Vi ville derfor over på et standard økonomisystem som passer bedre til slik driften er nå. Bytte av nytt system ble som natt og dag for oss, forklarer Gloppen.

Microsoft Dynamics 365

Systemet Microsoft Dynamics 365 er tilgjengelig på flere språk og har flere valutaer å velge mellom. Forretningssystemet gir mellomstore og mindre bedrifter over hele verden et bedre datasystem.

Dynamics 365 ERP passer de fleste norske bedrifter, fra handelsbedrifter, prosjektorienterte bedrifter til avanserte produksjonsbedrifter. Ved bruk av Microsofts nyeste teknologi for utvikling av tilleggsfunksjonalitet, kan du tilpasse systemet uten at det går på bekostning av fremtidige oppgraderinger.

Les mer om Microsoft Dynamics 365 Business Central her.

Smørefri overgang

Overgangen til nytt system var som et eventyr for Gloppen og de andre som jobbet i systemet. Overgangen fant sted etter sommeren og bedriften var live med nytt system 30. september. Det nye ERP-systemet gir god oversikt over inntekter og utgifter på de mange prosjektene og maskinene Stangeland Maskin har.

– Vi klarte å snu oss fort med god støtte og oppfølging av eSeven. Vi er mer effektive, og bruker nå systemet på et helt annet nivå enn tidligere. Det er ikke mindre å gjøre, men vi har bedre kontroll og flere detaljer vi kan se og utnytte. Systemer bearbeider mer data enn tidligere, forklarer Gloppen.

eSeven – spesialister på ERP-system

Sandnesbedriften eSeven er spesialister på forretningssystemet Microsoft Dynamics ERP innen bransjene bygg og anlegg, industribedrifter og leverandørindustri innen olje og gass. eSeven er Microsoft Gold Partner, som betyr at de har et tett samarbeid med Microsoft.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss om nytt ERP-system her. Ta kontakt med oss om nytt ERP-system her.

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.