fbpx

Berge Sag og Trelast er én av Norges ledende bolig- og hytteleverandører. De har akkurat tatt i bruk et nytt datasystem, Microsoft Dynamics 365 Business Central, som gjør at prosjektregnskapet går som en drøm.

I over 100 år har Berge Sag og Trelast levert kvalitetsboliger og hytter til det norske folk, og fornyet utallige hjem. Hovedkontoret er lokalisert i Ølensvåg.

– I fjor hadde vi en rekordomsetning, og vi tror vi vil ha samme omsetning i 2021 også. Vi er en av de få bransjene som gjør det godt i koranatiden. Det er vi takknemlige for. Da er det bra å ha et nytt datasystem på plass som gir oss god oversikt over prosjektregnskapet, forteller økonomisjef Lars Gunnar Berge i Berge Sag og Trelast.

Ett system – flere selskaper

Tidligere brukte Berge Sag og Trelast et annet forretningssystem. Bolig- og hytteleverandøren driver også med rehabilitering. Berge Sag og Trelast er en del av Berge Sag-konsernet som driver med byggevarer. Siden resten av konsernet skulle oppgradere systemet, ble det naturlig at bolig- og hytteleverandøren gjorde det samme.

– Vi måtte oppgradere systemet. Siden vi allerede hadde et godt samarbeid, ble det naturlig å kontakte eSeven for oppgradering til Dynamics 365 Business Central. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet, sier han.

Dynamics 365 Business Central er et komplett ERP-system for mellomstore og mindre bedrifter, med funksjonalitet rettet mot salg, tilbud, kundebetjening, ordrebehandling, fakturering, lagerstyring, innkjøp, prosjekt, produksjon, service, finans- og driftsregnskap og aktiva.

Ønsker din bedrift bedre oversikt over prosjektene? Ta kontakt med oss i eSeven her.

God oversikt med nytt system

Lars Gunnar har jobbet i Berge Sag og Trelast i 25 år og merker godt at det nye systemet er mer brukervennlig og moderne. Systemet blir hovedsakelig brukt til oppfølging av økonomien i prosjekter.

– Vi valgte systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central fordi det var den beste løsningen for oss. eSeven hadde best forståelse for å ha god oversikt over prosjektene, og hadde løsningen på hvordan vi kunne få bedre oversikt med et bedre system. Vi har i flere år hatt et godt samarbeid med Hellvik hus, og valgte derfor å oppgradere.

Sandnesbedriften Eseven hjelper bedrifter i hele Norge med effektive løsninger ved bruk av Microsoft Dynamics 365. Enterprise Resource Planning (ERP) er en programvare som støtter opp om flere av en bedrifts virksomhetsområder, som produksjon, lager, salg, innkjøp og økonomi. Målet er å håndtere virksomhetens informasjon og tilfredsstille behov for styring og administrasjon.