fbpx

Skill Core AS har tett samarbeid med Microsoft og har status som Gold Partner på Dynamics 365 ERP. Vi er etablert med kontor i Sandnes, Asker, Bergen og Sem og ønsker å utvide med ressurser ved alle kontor. Våre kunder er lokalisert over hele Norge og vi har også levert flere løsninger internasjonalt. Pipol er et forpliktende nettverk av Microsoft Dynamics 365 partnere i mer enn 80 land som gjennom et felles avtaleverk kan levere løsninger globalt. eSeven er Pipols partner i Norge.

Nå åpner vi dørene for flere talentfulle og engasjerte kolleger med erfaring fra Dynamics-verdenen, eller med tilsvarende bransjekunnskap. Med sterk forretningsforståelse og en evne til å sette deg inn i komplekse problemstillinger. 

Vi ønsker deg som kan inspirere både kunder og kolleger, og som har et genuint ønske om å levere gode og langvarige løsninger for kundene våre. Du er profesjonell og pålitelig, og du har stå-på-vilje, og evner å jobbe både selvstendig og i team.

Vi søker kandidater til ulike roller:

Konsulenter

Konsulenten i Skill Core er en kompetanseressurs, og vi ser etter deg med genuin interesse for faget og erfaring med ERP-systemer, fortrinnsvis Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Finance & Supply Chain Management. Du er serviceinnstilt, og du har et oppriktig ønske om å bidra til vekst for kundene våre. 

Erfaring fra arbeid med økonomi/regnskap, logistikk og produksjon gir godt grunnlag for å lykkes. Erfaring fra arbeid med ERP-system som for eksempel IFS, Oracle, SAP eller Visma vil være en fordel.

Salg – Marked

Skill Core har bygget en solid kundebase med mange spennende virksomheter i hele Norge. Vi ønsker en ny kollega for å jakte nye og betjene etablerte kunder som ofte er bedrifter med prosjektorientert aktivitet og serviceoppdrag, virksomheter innen industriell produksjon, samt aktører innen bygg & anlegg.

Du vil lede salgs- og markedsaktiviteter for kundesegmentet hvor samtlige kunder er brukere av Microsoft sine Dynamics 365-plattformer (365 – NAV – AX)

Utviklere

Vi søker også utviklere til å utvikle tilleggsfunksjonalitet til Microsoft Dynamics 365 plattformen. Er du nyutdannet utvikler eller erfaren utvikler på andre verktøy enn Microsoft, er du velkommen til å søke. Har du erfaring fra utvikling innen Microsoft Dynamics plattformen, vil vi gjerne høre fra deg.

 Egenskaper vi ser etter

·      Du er sulten på å lære, opptatt av ny teknologi

·      Du er omgjengelig og kommuniserer åpent og godt med andre

·      Du har god arbeidsmoral og er pålitelig lagspiller som trives i team

·      Du har god teknologiforståelse og ser koblingen til forretningsprosesser

·      Du må snakke norsk og skrive norsk og engelsk godt

Hva Skill Core tilbyr

·      Opplæring og sertifisering

·      Gode muligheter for faglig utvikling

·      Deltakelse i utvikling av neste generasjons virksomhetsløsninger

·      Et glødende fagmiljø med høy sosial faktor

·      Spennende offensive virksomheter i kundeporteføljen

·      Konkurransedyktige betingelser – gode forsikrings- og pensjonsordninger

Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon om stillingene; Frode Ree 992 06 009 og Helge Kristoffersen 922 67 682 er alltid tilgjengelig for en samtale.

Om arbeidsgiveren

Skill Core er en del av Norges ledende Microsoft konsulenthus, Skill Communicate AS. Sammen med Skill Solutions og Communicate jobber vi med den nyeste Microsoftteknologien i våre leveranser innen ERP, CRM, PowerApps, M365 og tjenester innen analyse og datamodellering. Og kan dermed bistå våre kunder fra ende til ende.

Vi er leverandører av Microsoft Dynamics 365 Business Central og Finance & Supply Chain Management, med spesielt fokus på virksomheter innenfor produksjon og prosjekt. Vi leverer hele verdikjeden, både lokalt og i skyen, og har fantastiske kunder og spennende prospekter.

Vårt bransjefokus er rettet mot bedrifter innen Bygg & Anlegg, Industri & Produksjon og Olje & Gass leverandørindustri.

Nettverk: Facebook LinkedIn

Sektor: Privat

Antall stillinger6

StedLarsamyrå 18, 4313 Sandnes