fbpx

Sett av datoen

11. november – Lagertelling – klokken 09.00-10.00

Vi inviterer til vårt neste Webinar i samarbeid med eSeven. Denne gangen er temaet vareopptelling i Business Central. Vi skal altså ikke introdusere et nytt produkt, men isteden vise deg hvordan du kan foreta en effektiv vareopptelling med hjelp av gode tips, rutiner og prosesser inne i Business Central. Webinaret er nyttig for deg som driver med varehandel og foretar vareopptelling en eller flere ganger i året. Vi tar dere gjennom prosessen vareopptelling, og viser de ulike mekanismene tilknyttet dette. Prosessene utføres ved bruk av standardfunksjonaliteten i Business Central. Dette webinaret vil for de fleste av dere være en repetisjon av prosesser dere allerede foretar dere i organisasjonen. Ta gjerne turen innom dersom du ønsker denne gjennomgangen. Webinaret vil bli vist i nyeste versjon av Business Central, men de aller fleste funksjonene vil være tilsvarende som i ulike versjoner av NAV. Webinaret vil holdes den 11.11.21 klokken 09:00-09:45. Gjennomgangen vil ta ca. 30 minutter og deretter vil vi åpne for spørsmål. Bli med

I samarbeid med eSeven, inviterer vi til følgende webinarer høsten 2021.

22. november – Document Capture – klokken 10.00-11.00 – informasjon kommer

24. november – Payment management – klokken 10.00-11.00 – informasjon kommer

14. desember – Årsoppgjør – klokken 09.00-10.00Gjennomført – Tasklet – 12. oktober

Tasklet Factory Mobile WMS hjelper bedrifter med å maksimere effektiviteten og øke nøyaktigheten på lagerdrift. Løsningen er mobile, trådløse enheter som lageransatte kan medbringe til ulike operasjoner i en lagerprosess, for eksempel plukk, mottak, varetelling, opp/ned justering mm. Produktet er spesielt utviklet for Microsoft Dynamics Business Central og Navision. Flyer som beskriver løsningen gjennom en grafisk fremstilling.

Kunne din bedrift hatt nytte av å optimalisere sine lagerprosesser? Dette Webinaret vil ta deg gjennom tasklet sin virksomhetsprofil, deretter hvordan teknologien fungerer, etterfulgt av en demonstrasjon av selve Mobile WMS løsningen.

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.